ERGASIA SOUS CHEF

Κατηγορία: Τουρισμός - Ξενοδοχεία
Απασχόληση: Πλήρης
Πόλη: ΚΕΡΚΥΡΑ
Ελάχιστο Απαραίτητο Επίπεδο Σπουδών: Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)
Περιγραφή
H μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ζητεί για τη στελέχωση των ξενοδοχείων της για την επόμενη τουριστική περίοδο:
SOUS CHEF
SOUS CHEF 

Grecotel Hotels & Resorts - Κέρκυρα

 
 
 
Απαραίτητα Προσόντα
 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
• Απόφοιτος/η Τουριστικών Σχολής
• Επαγγελματική Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση
• Άριστο διοικητικό, οργανωτικό και επικοινωνιακό προφίλ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
• Παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα
• Πνεύμα ομαδικό και προσανατολισμένο στην επίτευξη στόχων
• Δυναμική και επικοινωνιακή προσωπικότητα
• Ικανότητα διοίκησης και υποκίνησης προσωπικού
• Αποτελεσματική διαχείριση των καταστάσεων και άμεση εξεύρεση λύσεων
 
Παροχές
• Απασχόληση στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρεία στην Ελλάδα
• Προοπτικές εξέλιξης
• Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση
• Παροχή διαμονής και διατροφής